Aangenaam. Mejuffrouw M.

 

Oftewel, Margriet. Helemaal op mijn plek in mijn atelier. Ik vind niets fijner dan mooie dingen creëren waar mensen blij van worden. De ander is mijn bron van inspiratie. Ik stem mij af op degene voor wie ik iets maak en met alle liefde en aandacht laat ik iets moois ontstaan. Wanneer dat terug te zien is in mijn werk en de ontvanger er blij van wordt, is het voor mij geslaagd.

 

Kenmerkend voor mijn werk zijn de verhalende stijl en de vaak kleine, grappige details. Ik hou ervan als verhoudingen of lijnen soms niet helemaal kloppen. Dat heeft voor mij charme. Het maakt een illustratie levendig en grappig.

 

Naast illustraties komen mijn creatieve ideeën tot uiting in andere kunstvormen. Hierin komt ook mijn liefde voor woorden, boeken en verhalen terug. Bijvoorbeeld in verhalende collagedoosjes en papierdraadkunst.

De afwisseling in kunstvormen en de steeds wisselende ontwerpopdrachten stimuleren mijn creativiteit en maken dat ik elk project weer met een frisse blik en vol enthousiasme begin. Het is ook voor mijzelf steeds een verrassing wat er uit ontstaat.

 

Ik kan oprecht zeggen dat ik het een eer vind om anderen met mijn werk blij te mogen maken.

 

Was getekend,

Mejuffrouw M.